KAPCSOLAT MTA KTI GYIK BELÉPÉS WEBMAIL NYELV VÁLTÓ
CÍMKÉK:
 
Ezen az oldalon a Gyakori problémákkal és azok megfejtéseivel foglalkozunk. Amennyiben nem talál választ a kérdésére, keressen bennünket. Kérdezek!
 
Regisztráció
 

Amennyiben regisztrálása során a kitöltött űrlap-adatok elküldésekor 'nem egyedi' feliratú hibaüzenetet lát, ez azt jelenti, hogy Ön az adott emailcímmel már regisztrálva van. Ilyen esetben kérje el jelszavát az adminisztrátortól: jelszó adatok kérése ; vagy regisztrálhat új emailcímmel.

Jelszócsere
 
Regisztrált látogatóink a Profil menüpont alatt változtathatják meg jelszavukat. Az új jelszónak legalább hat karaktert, köztük legalább egy nagybetűt és egy számot kell tartalmaznia. Célszerű ékezet nélküli karaktereket használni.

 
Blog
 
Blog bejegyzést továbbra is e-mailban kell küldeni a blog@econ.core.hu-ra, amelyet a Blog moderátor ellenőríz és a végleges változatot az adminisztráció rakja fel az oldalra.
Blog hozzászólást a belépett felhasználók tehetnek. Ez nem automatikusan jelenik meg. A moderátor jóváhagyása szükséges hozzá.
 
 
Fórum
 
Új topic létrehozása:
A bal oldali menüsoron a Fórum menüre kattintva jutunk el a fórumok listájához. Itt ki kell választani a megfelelő témájú fórumot, és arra rákattintani. A felső menüsorban az új topic négyzetre kattintva kiugrik egy szerkeszthető ablak. Ide kell beírni a topic nyitó szöveget, majd beküldeni. A topic automatikusan felkerül az oldalra. A publikus topicot minden bejelentkezett felhasználó láthatja, a zárt topicot csak a meghívottak.
 
Meghívás zárt topicba:
A bal oldali menüsoron a Fórum - Meghív/Kizár menüpontot kiválasztjuk. Ekkor egy olyan oldalra ugrunk, ahol lehetőség van a saját topicokhoz meghívni embereket vagy csoportokat. Egyekénti meghívásnál egy legördülő listából választhatunk a regisztrált tagok e-mailcímeiből. Kiválasztás után Enter gombbal illesztjük be a meghívandó e-mailcímet, és az elküld gombbal indítjuk a meghívást. A meghívott ilyenkor e-mail üzenetet kap.
 
Csak azokat a csoportokat hívhatja meg a felhasználó, amelyiknek tagja. A szóba jövő csoportokat a lenyíló ablakban lehet megtekinteni, és kiválasztani. Csoportokat az adminisztráció tud képezni.
 
Nem regisztrált felhasználót meg lehet hívni. Ilyenkor az illető postaládájába érkezik egy tájékoztató levél, amelyben felhívjuk a regisztrálásra. A regisztrációt követően újból meg kell hívni a személyt, mert a rendszer ekkortól tudja hozzárendelni a csoporthoz.
 
A zárt topic oldalának tetején minden felhasználó láthatja, hogy kik a meghívottak.
 
 
 
Üzenőfal
 
Az üzenőfalat a moderátorok szerkesztik.
 
 
Intézményünk országos és
nemzetközi hálózati kapcsolatát
az NIIF program biztosítja
MTA - Magyar Tudományos Akadémia MTA
Magyar Tudományos Akadémia
 
Utolsó módosítás:
2018-03-14 11:16:49